En fönsterputsfirma i Stockholm som ger glasklara resultat

Om oss

En fönsterputsfirma i Stockholm som ger glasklara resultat

Glasklart är en fönsterputsfirma i Stockholm som har funnits sedan 2011. Vi består av ett stort antal duktiga fönsterputsare med god erfarenhet om hur fönster skall putsas på bästa sätt. Vi har lång erfarenhet av privat fönsterputs och vi samarbetar även med ett flertal företag samt arbetsplatser där det krävs extra finess och försiktighet. Vårt mål är att ständigt förbättra vårt befintliga tjänsteutbud samtidigt som vi behåller Stockholms mest nöjda kunder.

Vi ger dig skinande resultat

När solen väl tittar fram, finns det få åtgärder som ger lika mycket effekt för dina lokaler som ett par putsade fönsterrutor. Till ett konkurrenskraftigt pris putsar vi därför dina fönster både in- och utvändigt, medan du får tid över till att ägna dig åt det du gör bäst. Att tvätta fönster är nämligen inte lätt, men vi på Glasklart Fönsterputs har professionella fönsterputsare med mångårig erfarenhet av såväl fönsterputs.

Vårt mål är att du som kund ska bli så nöjd som möjligt därför är de små detaljerna viktiga för oss. Den enda skillnaden du kommer märka efter ett besök från oss är dina skinande rena fönster.

Vi kompromissar inte med miljön

Vi på Glasklart lyder under mottot att ett resultat skall vara skinande ur alla synvinklar – även ur ett miljöperspektiv. En arbetsplats eller ett hem kan vara välstädat, men ändå vara direkt skadligt för både både dig och miljön beroende på vilka produkter som används. Därför använder vi oss enbart av produkter som gör dina lokaler väl, samtidigt som de inte påverkar den värld vi lever i. Bland annat använder vi oss enbart av Svanenmärkta produkter som är godkända av Astma- och allergiförbundet. Vi kan även garantera dig att våra fönsterputsprodukter inte innehåller några skadliga kemikalier.

Vill du ha rena fönster året om?

Eller putsning veckovis? Efter utfört arbete behåller vi gärna kontakten med våra kunder för att kunna möta fortsatta behov. Bland annat erbjuder vi alla våra kunder en fönsterputsplan där vi, gemensamt med kunderna, bestämmer ett putsschema utifrån behov. Detsamma gäller även för vår städning. Rena lokaler och nöjda kunder är nämligen något vi brinner för.

Varmt välkommen att kontakta Glasklart fönsterputsfirma i Stockholm.

Ring eller maila så hittar vi rätt lösning för dig!

Referenser

Vad kudnerna sager