Loading...
Fönsterputs 2019-04-25T07:30:55+02:00

Få klarhet i vardagen – Vi ger dig skinande resultat

Vi på Glasklart Fönsterputs erbjuder dig professionell fönsterputsning i Stockholm med omnejd som ger fantastiska resultat. Vi har en lång och gedigen erfarenhet av både fönsterputs hjälper dig att få dina fönster skinande rena, vare sig du bor i lägenhet, villa eller radhus. Givetvis erbjuder vi även fönsterputs för kontorslokaler, skyltfönster och dylikt. Vill du läsa mer om oss och våra tjänster kan du göra det här. Nedanför kan du läsa om hur putsningen går till.

  • Berätta för oss hur många fönster du vill få putsade och vilken typ av fönster det rör sig om. Fönstrets storlek och exponering för smuts och solljus påverkar givetvis hur snabbt det blir smutsigt och hu vi städar det. Med rätt underlag kan vi ge dg en så pass rättvis prisbild som möjligt, vissa fönster ställer extra höga krav på redskap och kompetens medan de flesta går att använda standardiserad utrustning till. Berätta därför gärna mer om din fönsters vardag och vad ni har för förväntningar på oss. Önskas det kommer vi även gärna ut på plats för att titta på dina fönster innan arbetet sätts igång. Givetvis ägnar vi åtanke åt miljön vid alla fönsterputsningar.

  • Efter detta kommer vi överens om vilka tider som passar dig. Vi erbjuder både engångsputsningar såväl som veckovisiter. Du väljer dessutom om du vill vara på plats medan putsningen pågår eller om du vill lämna nyckeln till ditt kontor eller hem.

  • Berätta gärna om det finns några befintliga skador på dina fönster. Exempelvis om det är fel på låsets vrede eller om persiennerna är trasiga.

  • För att kunna bli klara så fort som möjligt ber vi dig att flytta skrymmande möbler samt ta bort blommor och föremål från fönsterkarmen. Glöm heller inte att lägga fram nycklar till fönsterlås om det finns sådana.

Ringa oss & boka tid! 08 21 30 50072 183 95 32