Fönsterputs i Stockholm

Vi hjälper dig med fönsterputs i Stockholm

Få klarhet i vardagen – Vi ger dig skinande resultat

Vi på Glasklart Fönsterputs erbjuder dig professionell städning och fönsterputsning i Stockholm med omnejd som ger fantastiska resultat. Vi har en lång och gedigen erfarenhet av både fönsterputs hjälper dig att få dina fönster skinande rena, vare sig du bor i lägenhet, villa eller radhus. Givetvis erbjuder vi även fönsterputs för kontorslokaler, skyltfönster och dylikt. Vill du läsa mer om oss och våra tjänster kan du göra det här. Nedanför kan du läsa om hur putsningen går till.

  • Berätta för oss hur många fönster du vill få putsade och vilken typ av fönster det rör sig om. Fönstrets storlek och exponering för smuts och solljus påverkar givetvis hur snabbt det blir smutsigt och hu vi städar det. Med rätt underlag kan vi ge dg en så pass rättvis prisbild som möjligt, vissa fönster ställer extra höga krav på redskap och kompetens medan de flesta går att använda standardiserad utrustning till. Berätta därför gärna mer om din fönsters vardag och vad ni har för förväntningar på oss. Önskas det kommer vi även gärna ut på plats för att titta på dina fönster innan arbetet sätts igång. Givetvis ägnar vi åtanke åt miljön vid alla fönsterputsningar.
  • Efter detta kommer vi överens om vilka tider som passar dig. Vi erbjuder både engångsputsningar såväl som veckovisiter. Du väljer dessutom om du vill vara på plats medan putsningen pågår eller om du vill lämna nyckeln till ditt kontor eller hem.
  • Berätta gärna om det finns några befintliga skador på dina fönster. Exempelvis om det är fel på låsets vrede eller om persiennerna är trasiga.
  • För att kunna bli klara så fort som möjligt ber vi dig att flytta skrymmande möbler samt ta bort blommor och föremål från fönsterkarmen. Glöm heller inte att lägga fram nycklar till fönsterlås om det finns sådana.

Prislistor & offerter

När du tar hjälp av oss på Glasklart Fönsterputs i Stockholm är god service en självklarhet och vi anpassar oss helt efter de behov du som kund har. Om du bor i lägenhet kan du enkelt se vår prislista nedan och ringa eller maila in en tidsbokning. Bor du i villa, radhus, kedjehus eller liknande? Då är du välkommen att höra av dig till oss så kommer vi ut till dig och ger en kostnadsfri prisbild. Vill du ha kontinuerlig hjälp med att hålla dina kontorsfönster rena? Kontakta oss så ordnar vi även detta. Har du frågor eller funderingar när det gäller fönsterputs – tveka inte att höra av dig till oss via telefon eller mail så hjälper vi dig gärna. Vi är alltid tillgängliga för dig som kund.

Kontakta oss på Glasklart Fönsterputs redan idag, så ser vi som din fönsterputsare till att just dina fönster blir skinande rena. Välkommen!

Boka idag på 08 21 30 50, 073 37 24 967

Prislista

1:a 325kr
2:a 375kr
3:a 400kr
4:a 425kr
5:a 450kr
6:a 475kr

Vi kan...

Vi kan fönsterputs
Ring kundtjänst för bokning av fönsterputs till din lägenhet, se prislista för priser

Vi kan villor, radhus, kädjehus odyl fönsterputs
Ring vår kundtjänst för bokning av kostnadsfri offert, där vi kommer ut och gör en översikt av objektet för att därefter ge dig ett pris.

Fönsterputs kontor
För kontor erbjuder vi avtal för fönsterputsning månadsvis, kvartalsvis eller på årsbasis.