Fönsterputs i Stockholm

Vi hjälper dig med fönsterputs i Stockholm

Vi på Glasklart Fönsterputs erbjuder dig professionell fönsterputsning i Stockholm med omnejd som ger fantastiska resultat. Vi har en lång och gedigen erfarenhet av fönsterputs och hjälper dig att få dina fönster skinande rena, vare sig du bor i lägenhet, villa eller radhus. Givetvis erbjuder vi även fönsterputs för kontorslokaler, skyltfönster och dylikt.

När du tar hjälp av oss på Glasklart Fönsterputs i Stockholm är god service en självklarhet och vi anpassar oss helt efter de behov du som kund har. Om du bor i lägenhet kan du enkelt se vår prislista nedan och ringa eller maila in en tidsbokning. Bor du i villa, radhus, kedjehus eller liknande? Då är du välkommen att höra av dig till oss så kommer vi ut till dig och ger en kostnadsfri prisbild. Vill du ha kontinuerlig hjälp med att hålla dina kontorsfönster rena? Kontakta oss så ordnar vi även detta. Har du frågor eller funderingar när det gäller fönsterputs – tveka inte att höra av dig till oss via telefon eller mail så hjälper vi dig gärna. Vi är alltid tillgängliga för dig som kund.

Kontakta oss på Glasklart Fönsterputs redan idag, så ser vi som din fönsterputsare till att just dina fönster blir skinande rena. Välkommen!

Boka idag på 08 21 30 50, 073 37 24 967

Prislista

1:a 325kr
2:a 375kr
3:a 400kr
4:a 425kr
5:a 450kr
6:a 475kr

Vi kan...

Vi kan fönsterputs
Ring kundtjänst för bokning av fönsterputs till din lägenhet, se prislista för priser

Vi kan villor, radhus, kädjehus odyl fönsterputs
Ring vår kundtjänst för bokning av kostnadsfri offert, där vi kommer ut och gör en översikt av objektet för att därefter ge dig ett pris.

Fönsterputs kontor
För kontor erbjuder vi avtal för fönsterputsning månadsvis, kvartalsvis eller på årsbasis.